Vinn presentkort hos PERSONLIG ALMANACKA

[ i stolt samarbete med Personlig Almanacka ]

I årets almanacka valde jag en väldigt simpel design i mitt färgtema för 2020 som är ”gammalrosa” för att få all fokus på planeringen.. Att skapa en design med skrikiga färger (..som jag gjorde inför förra året) känns inte riktigt som min grej längre. Bort med det skrikiga och in med det dämpade!

Har ni provat planera på det här sättet förut? Fick lite inspiration av ”bullet journaling” till det här uppslaget.. Kanske inte det finaste ni sett, men ha i åtanke att det här är mitt absolut första uppslag någonsin! Kommer definitivt lägga till så kallade ”prickade” slutsidor för att göra mer bujo nästa år..

Gillar

Kommentarer

Daniel
,
Jag älskar planering men unnar mig trots det aldrig en almanacka. Hade varit jättekul att få vinna detta så jag får tummen ur att beställa en!
Susanna Andersson
,
Gott nytt år! Har tittat på dessa almanackorna flera gånger, men liksom aldrig kommit till skott att beställa en. Så nu är det alltså nytt år och jag sitter här med min basic almanacka som inte alls tillgodoser mina behov. Resultatet av det är en almanacka proppfull med post-it lappar i olika färger. Inget speciellt hållbart system men som egenföretagare och mamma till många barn är det i alla fall nån form av system, men gud vad jag önskar att jag hade en almanacka precis så som jag vill ha den. Den hade verkligen varit till stor hjälp för att få ordning på min kaotiska tillvaro.