VIAPLAY: "The enemy within"

Hej på er!

Ännu en smygpremiär gick av stapeln med VIAPLAY och Alexander Catalan på Downtown Camper igår.. Vi fick se det första avsnittet av "the enemy within" som har USA-premiär på måndag och Sverige-premiär på tisdag. Med andra ord var vi några av dom första i hela världen som fick se det första avsnittet.. Och jag tycker att det verkar vara en sevärd serie!

Kvällen startade med mingel i hotellets "game room" som var fullt med snacks, drinkar och stora ballonger! Många vänner och branschkollegor var givetvis inbjudna till kvällens smygpremiär. Bland annat min underbara vän @thomasfalkenstedt.

Hur mysigt? Om ni inte har varit på Downtown Camper så kan jag verkligen rekommendera er att gå dit.. Själv har jag varit där ganska mycket under åren! Deras takpool är nog det absolut bästa.. Men ja, ni ser ju även hur mysigt det ser ut inomhus.

Efter minglet fick vi gå mot biosalongen.. Och ja, ni hörde helt rätt! Det finns alltså en biosalong på det här hotellet också.

Thomas och jag slog oss ner bredvid några andra i väntan på att filmen sku.. Eller ja, serien menar jag såklart! I väntan på att serien skulle startas igång. Förstår inte varför jag säger fel hela tiden..? Tror inte att jag sa rätt en enda gång igår heller haha..

Mitt första intryck var som sagt att det här verkar vara en sevärd serie.. Ni vet när man slängs in i ett händelseförlopp utan att få reda på all fakta och historik med en gång? Typ så kändes första avsnittet. Juste, nämnde jag att det är en dramaserie?

Efter smygpremiären gick vi tillbaka till "game room" där det bjöds på otroligt god plockmat och även efterrätt i särklass.

Har ni ätit "tre vänners" glass någon gång? Ärligt talat hade jag missat den helt och hållet.. Hur förstår jag inte? Särskilt inte med tanke på hur otroligt gott den smakade! Kan rekommendera deras glass med "hallon och vit choklad" som jag åt igår.

Stort tack till VIAPLAY, Alexander och alla andra underbara människor som bidrog till en riktigt mysig smygpremiärkväll!

Gillar

Kommentarer

Thomas Falkenstedt
,
Tusen tack för fint sällskap! <3
PLATIN
,
Tack själv fina du! <3