TÄVLING: personlig almanacka!!!!!!!!!!!

- i samarbete med PERSONLIG ALMANACKA -

Hej och gott nytt år!!! Jag känner att vi måste starta 2021 på allra bästa sätt - det är dags för en ny tävling med PERSONLIG ALMANACKA.. Om ni inte hört talas om dom så är det planeringsnördarnas paradis - det går att beställa skräddarsydda almanackor, skrivböcker, tillbehör m.m..


REGLER FÖR ATT DELTA:
- vinn presentkort på 399:- hos personlig almanacka -

1. Varför vill du vinna? Kommentera nedan..

2. Tryck en "tumme upp" på min planeringsvideo (länk)

Jag önskar att jag kunde utse fler till vinnare för ni är otroligt många som verkligen behöver en kalender inför 2021!!! Men tyvärr är det bara en vinnare som får utses denna gång.. Tack för att ni deltagit i min tävling!❤️

vinnare: Anna Toftegaard

Gillar

Kommentarer

Ruth
,

Jag skulle vilja vinna eftersom att jag vill kunna planera mitt plugg mer. Älskar och planera och strukturera men har aldrig fått till det med en kalender. Men efter jag såg din video blev jag så motiverad. Jag behöver planera för att bestämma dagar när jag ska plugga, har läxförhör eller prov. Detta skulle vara en jättebra hjälp för att nå mina mål.

Julia
,

Jag skulle vilja vinna för att jag är sjukt dålig på att planera och är världens tidsoptimist. Detta skulle hjälpa mig så mycket i vardagen!

Matilda Strömberg
,

Jag skulle vilka vinna för att det skulle behövas en almanacka i min vardag, jag studerar på distans och det är mycket att hålla koll på. Du har verkligen inspirerat mig till planering och sånt, så nu mera älskar jag verkligen planera men skulle behöva ha en ordentlig och personlig almanacka till det! En personlig almanacka skulle säkert göra mig ännu mer motiverad än en ”vanlig”.

Annika Nilsson
,

Älskar att pyssla och älskar att planera! Det känns som om en personlig almanacka är jag! Dessutom har jag bara ett kort minne....bra minne men kort! 😉 Så jag behöver skriva upp allt!

Nellaroc
Nellaroc,

Personlig Almanacka är det bästa som finns! Allt från deras almanackor, pennor, klistermärken och övriga tillbehör är suveräna och har bra kvalité, de ger motivation till allt som ska ske. Här planeras det dagligen, dels för att hålla vardagen i schack, men också plugget som måste planeras in i varje detalj. Produkterna från personlig almanacka börjar ta slut här hemma och eftersom plugg och hästar tar så mycket av ekonomin så blir det svårt att unna sig något annat, så det vore extremt roligt att vinna ett presentkort!

(klickat tumme-upp på din video) Massor av kramar <3

nouw.com/nellaroc
Strom84,

Jag vill vinna för att jag verkligen behöver en ny. Min gamla går ut på söndag 10 januari. Dessutom har länge velat pröva en personlig almanacka, men det har aldrig blivit av. Hoppas på vinst! Tumme upp på din video.

Amanda
,

Arbetar som lärare och behöver en bra almanacka så jag kan planera upp både på jobbet och hemma! Har likeat!

Emmie
,

Åååh jag skulle jättegärna vilja vinna en personlig almanacka, jag älskar deras almanackor eftersom man själv kan designa och välja hur den ska se ut, tycker det blir mycket lättare att hålla motivationen uppe när man har en lite roligare almanacka att kolla i! Sedan är jag i stort behov av en ny almanacka då jag har mycket att hålla koll på, framför allt på jobbet men även privat. Har gillat videon! Håller tummarna

Helena i Uppsala
,

det börjar bli svårt att hålla allt i huvudet ...

Smurfina73,

Jag har i några år använt Happy Planner från Me and my big Ideas men sugen på att testa en svensk så jag kan designa själv i år. Få bli mer kreativ själv istället för att köra enkelt med stickersböcker.