PT online - resultatet efter 3 månader

[ i reklamsamarbete med nosugarneeded ]

Hej allihopa!

Jag började följa kost- och träningsschema som skräddarsyddes av min PT online på nosugarneeded för cirka 3 månader sedan.. Och nu när jag har följt dessa två scheman (..så gott som varje vecka) vill jag dela med mig av mina resultat! Mitt främsta mål var att få tillbaka min livskvalité eftersom jag var riktigt trött när jag först kom i kontakt med min PT online.. Att träna regelbundet, äta nyttigare och bli starkare var mitt mål i stora drag — vilket är mycket lättare sagt än gjort.. Under sista veckorna var det riktigt svårt att följa både kost- och träningsschema eftersom jag sprang runt på visningar, stressade och flyttade hemifrån då.. Men trots det lyckades jag med mitt mål! Kan rekommendera alla att träna med nosugarneeded.

Mitt mål var som sagt att bli starkare i min kropp eftersom mina muskler var- och fortfarande är svaga efter höftoperationen jag gjorde i slutet av april 2018.. Anledningen till operationen var ju en olycka jag var med om som 10-åring. Läkaren gjorde ett stort misstag (röntgade fel höft) och det ledde till att jag var tvungen att opereras för att kunna leva normalt. Innan operationen kunde jag inte träna, springa eller gå långt. Kan fortfarande inte springa (kommer nog aldrig kunna det) men efter dessa 3 månader av bra mat och träning så känner jag mig starkare och piggare än någonsin.

Här är före- och efterbilder på mina träningsresultat! Visst ser det ut som att jag har fått bättre hållning också? ..eller är det bara jag?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229