TÄVLINGAR

Vinn presentkort hos CaseApp

presentkort hos CaseApp

[ i reklamsamarbete med CASEAPP ]

Hej allihopa!

Jag tänkte starta en “give away” tillsammans med CaseApp (..som ligger mig varmt om hjärtat) alla hjärtans dag till ära.. Och om ni inte är bekanta med dom sedan innan är det alltså en hemsida där man kan designa sina egna skal till sin mobil, dator etc.. Personligen älskar jag deras smarta “skins” som alltid sitter på min MacBook numera.. Är ni intresserade av att veta mer om dom finns det en video på min youtubekanal som ni hittar HÄR!


REGLER FÖR ATT DELTA:

(vinsten är ett presentkort på 299 kronor)

1. Följ @caseapp på instagram
2. Motivera varför DU ska vinna i mitt kommentarsfält
Vinnaren presenteras 21 februari 

Vinn presentkort hos CaseApp


5 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.