FLYTTAR

STORA FLYTTDAGEN

STORA FLYTTDAGEN

Godmorgon allihopa! 

Jag har väntat på den här stora flyttdagen i så många veckor — flyttsläpet är äntligen packat med möbler, flyttkartonger och klädesplagg.. Att flytta hemifrån känns som ett jättestort steg i rätt riktning, särskilt med tanke på att mitt liv har stått på ”paus” i flera månader nu. Vill prioritera mig själv, följa mina drömmar och leva mitt liv på riktigt under 2020.. Och nu är det äntligen möjligt för mig att göra det — känns fortfarande helt overkligt..

Första stoppet är såklart lägenheten för att lassa av alla mina möbler, flyttkartonger, säckar med kläder m.m.. Och därefter ska vi till IKEA för att inhandla det som saknas i lägenheten.. Med ”vi” menar jag förövrigt min flytthjälp som består utav mamma, pappa och min pojkvän.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.