FLYTTAR

JAG SKA FLYTTA HEMIFRÅN

Videoförslag: JAG SKA FLYTTA HEMIFRÅN!!! apartment tour*

Godmorgon allihopa!

Jag startade det nya året med lägenhetsvisningar, budgivningar etc. och..nu är det äntligen officiellt att jag ska flytta hemifrån! Papprena är skrivna, flyttkartongerna är packade och möbler är beställda — snart går första flyttlasset till min nya lägenhet.. Och det känns som att det här året inte kunde börja på ett bättre sätt.. Ibland går allting så fort att man knappt hinner med..för en månad sedan var allt det här bara en dröm, nu är det verklighet!

Totalt är det 11 flyttkartonger, 2 sänglådor, 1 sminkbord, 2 klädställningar, 1 sminkbyrå och korgbyrå som ska med.. Säng, köksbord och stolar ska levereras till nya lägenheten — kändes enklast att göra så.. Och juste, om ni vill se min nya lägenhet finns en ”apartment tour” på min kanal HÄR!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.