LIVET,  YOUTUBE

LYKO HAUL 2020

LYKO HAUL 2020

PRENUMERERA PÅ MIN KANAL HÄR!


2 kommentarer

  • Camilla

    Men suck, bara reklaminlägg dag efter dag efter dag, är på riktigt inte kul att läsa din blogg längre. Det finns inte längre några vanlig genuina inlägg som inte inkluderar ett samarbete med något företag eller reklam för något event du blivit bjuden på. Visst förstår jag att du vill tjäna pengar och gratis varor men det ska väl inte bara handla om det hela tiden?? Nej tack för mig och inte en enda sak har jag köpt som du marknadsfört, jag scrollar bara förbi och blir uttråkad.

    • PLATIN

      SVAR: Hej Camilla! 🙂 Jag måste fråga varför du fortfarande läser min blogg om du tycker så illa om den? Menar inte att låta elak, är genuint nyfiken.. Och givetvis ska det inte handla om event, produkter etc. hela tiden.. Kommer hända mycket i mitt liv under 2020..och jag lovar att berätta mer om 2-3 veckor! KRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.