EVENT / GALOR,  LIVET

LOHILO lanserar ny collagendryck

[ inlägget innehåller adlinks]

Hej allihopa!

Lohilo lanserar ny collagendryck som heter ”paradise” och smakar helt underbart..och givetvis skulle detta firas i deras nya showroom! 🙂 Väl på plats fick vi smaka deras dryckesnyhet, bars och glassar.. Om jag ska försöka beskriva smaken på dom nya collagendryckerna så måste jag nog säga otroligt fräsch / uppfriskande smak, men samtidigt känns dom inte för söta! Kan verkligen rekommendera er att prova dessa skönhetsdrycker!!!

Kvällens outfit bestod förövrigt av en beige topp och en rosa jacka som bägge är från H&M, miniväska (klick) och sneakers (klick) från madlady, axelrem (klick) från Elly Pistol och byxor från en designer som inte går att köpa i butik.. Vet dock att det finns liknande byxor inne på H&M nu.

Vi körde ”beerpong” fast med nya collagendryckerna och mitt lag (..som bestod av mig och en kille som jag glömde bort att hälsa på) vann över andra laget som även dom var jätteduktiga! 😀 Vi var så grymma på att träffa motståndarlagets glas gång efter gång.. Men vi hade nog en hel del tur också!

Utöver dom nya collagendryckerna fanns det även en hel del annat i samma kiwiinspirerade kollektion.. Hela ”paradise collection” hittar ni HÄR!

Och juste.. Här är mitt extremt lyckliga / förvånade / fula ansiktsuttryck som fångades i samma sekund vi satte sista pingisbollen.. 😆 Bjuder på den!

LOHILO lanserar ny collagendryck


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.