LIVET,  TÄVLINGAR

Vinn presentkort hos CASEAPP

[ i stolt samarbete med CASEAPP ]

– “20PLATIN” ger 20% rabatt på alla produkter –

Hej allihopa!

Jag skulle egentligen hålla min ”give away” på instagram för omväxlingsskull, men bestämde mig dock för att tänka om efter era önskemål om att arrangera min tävling på bloggen istället.. Och jag förstår att ni vill ha mina ”give aways” som ni alltid har haft dom..så nu kör vi igång ännu en gång! Och juste.. Med min kod ”20PLATIN” får ni 20% rabatt hos CASEAPP om ni vill shoppa antingen egen- eller färdigdesignade skal redan nu.


TÄVLINGSREGLER:

vinsten är ett presentkort på 299:- hos CASEAPP ]

1. Motivera varför DU ska vinna i kommentarsfältet

2. Följ mig på instagram (klick!) eller youtube (klick!)

Tävlingen är avslutad!


Stort grattis till Denice Eriksson som vann tävlingen med bäst motivering den här gången! Håll utkik på min blogg för fler tävlingar framöver..

[ se min youtubevideo med caseapp HÄR ]


10 kommentarer

 • Denice Eriksson

  Jag skulle gärna vilja vinna för att få lite extra pepp med mitt plugg då jag har svårt att motivera mig med studierna. Man skulle bli gladare att få ta fram en fin dator med ett fint case! 😃

 • Yonatan Dag

  Min stackars MacBook är min sons canvas. Jag hoppas ju att han gör stordåd som Davinci men med kulspetspennan som vapen har vi lite att jobba på. Min Mac skulle iaf slippa bli vandaliserad med ett skydd på.

 • jenna (@jennnnakimble)

  Love this giveaway and your blog/YouTube! I followed both 🙂 I would love to win because I just got a new phone and would love to keep it protected and stylish with a new case! So kind of you to give one away.

 • Malin R

  Följer på IG: Malin_rautila

  Att min dotter Lily är en slarver är något alla i vår omgivning vet,
  -att hon dessutom älskar sin mobil är ingen hemlighet!
  Tänk om jag fick ge henne säkerhet och snygg design i kombination?
  Från Caseapp såklart, där urvalet är stort och det finns massor med inspiration!

 • Julia

  Många långa dagar på universitetet innebär att jag och många andra ser min dator och mobil hela tiden. Det hade varit superroligt att få designa mitt eget skal till båda för att bli lite extra motiverad i plugget!

  Kram

 • Jonas R

  Min nya telefon saknar skal
  därför vill jag bli jurnys val.
  CASEAPP har många jättefina
  önskar att alla kunde bli mina.
  Svart marmor var min favorit
  den får ni gärna skicka hit 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.