LIVET,  WORKOUT

PT online – träningsmål 2020

[ i stolt samarbete med NoSugarNeeded ]

– “PLATIN2020” ger 10% rabatt på 3 eller 6 månader –

Godmorgon allihopa!

Jag har startat morgonen med en ingefärsshot för nu är det faktiskt dags att kickstarta det här året på allvar.. Om sanningen ska fram har jag varit en otroligt lat människa under 2020’s första vecka, men någonting som är viktigt att minnas är att det aldrig är försent att börja! Träningskläderna är på och min gymbag är packad.. Med andra ord är det dags att träna bort min oro (över lägenhet..lovar att berätta mer om det senare) och bara må bra..

 Som ni vet använder jag mig av personligt utformat kost- och träningsschema från NoSugarNeeded som är en PT online.. Och mitt mål är som sagt att få en starkare kropp efter höftoperationen som jag gjorde i april 2018.. Under dom senaste 7 veckorna har jag gått ner flera kilo, känt mig piggare och framförallt starkare.. Och därför vill jag rekommendera deras grymma PT till alla med nyårslöftet om att börja träna. Med personligt utformade scheman är det mycket lättare att uppnå sina träningsmål.. Med koden ”PLATIN2020” får ni 10% rabatt på 3 eller 6 månader hos NoSugarNeeded..

Träningsmål 2020 är givetvis att fortsätta gymma / hemmaträna, äta nyttigare och dra ner på socker så gott som möjligt.. Socker har alltid varit en svag punkt för min del eftersom jag älskar godis, kakor etc.. Vill försöka upptäcka nyttigare (..men samtidigt goda) alternativ till sötsaker under året.. Och viktigast av allt är givetvis att min kropp mår så bra som möjligt under 2020.. Utseendet / kroppsideal är ingenting som känns viktigt längre!

pt online


2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.