LIVET,  TÄVLINGAR

Vinn presentkort hos PERSONLIG ALMANACKA

[ i stolt samarbete med Personlig Almanacka ]

Godmorgon och gott nytt år! Jag tänkte starta det nya året på allra bästa sätt, nämligen med en tävling ihop med Personlig Almanacka.. Och om ni inte har hört talas om dom tidigare så är det PARADISET för alla som vill beställa personliga almanackor helt enkelt.. Hos dom får man välja design på omslaget, innehållet etc.. Och någonting som jag älskar extra mycket är deras nya slutsidor som jag visar upp i dagens video (klick!) på YouTube.


TÄVLINGSREGLER:

vinsten är ett presentkort på 399:- hos Personlig Almanacka ]

1. Motivera varför DU ska vinna i kommentarsfältet

2. Följ mig på instagram (klick!) eller youtube (klick!)

Tävlingen är avslutad!


Jag har läst igenom ALLA era kommentarer nu..och ärligt talat önskar jag att jag ni alla kunde vinna presentkortet! Efter svår beslutsångest och övervägande är det dock klart vem som är den lyckliga vinnaren i denna tävling! Om du inte vann denna gång kommer det fler tävlingar HÄR!

Vinnare: JOHANNA VL

I årets almanacka valde jag en väldigt simpel design i mitt färgtema för 2020 som är ”gammalrosa” för att få all fokus på planeringen.. Att skapa en design med skrikiga färger (..som jag gjorde inför förra året) känns inte riktigt som min grej längre. Bort med det skrikiga och in med det dämpade!

Har ni provat planera på det här sättet förut? Fick lite inspiration av ”bullet journaling” till det här uppslaget.. Kanske inte det finaste ni sett, men ha i åtanke att det här är mitt absolut första uppslag någonsin! Kommer definitivt lägga till så kallade ”prickade” slutsidor för att göra mer bujo nästa år..

[ se min planeringsvideo HÄR ]


29 kommentarer

 • Angelica

  Bästa Platin, gott nytt år! Hoppas du får ett fint år med ny energi och massa kärlek! Jag planerar allt i min iPhone nu och det funkar rätt bra 🙂 men min syster skulle behöva en almanacka… så om jag skulle vinna så får hon beställa och göra sin egna 😍 puss och kram fina du!

  • Johanna VL

   Jag har tre barn, alla har aktiviteter förutom skola/förskola. Träningstider, matcher, cuper. Min man jobbar skift olika från vecka till vecka. Han tränar samt är lagledare i ett ungdomslag Jag pendlar 16 mil varje dag till och från arbetet samt studerar 2 olika ämnen vid 2 olika universitet (innebär inlämningar olika datum osv). Jag försöker klämma in lite träning. Utöver alla dessa tider så tillkommer ju läkar- och tandläkartider, frisörtider, inbokade möten osv. En personlig almanacka vore ju toppen, dels för att den går att anpassa lite utifrån ens eget liv. Jag har varit sjukskriven för utmattning två gånger, gör det extra svårt att komma ihåg allt. Som familjens samordnare måste jag ha en kalender och drömmen vore att få skapa sin egen.
   Önskar dig ett gott nytt år!

   • Emelie

    Lyssna och hör, jag är en blivande byggingenjör! Efter fyra års plugg har jag inte råd med ett dugg. CSN är slut och en almanacka är akut. Planering är en viktig del, annars blir allt fel. Hjälper du mig med detta, kommer du alltid vara en etta! 🥇

 • Corina

  Åh drömtävling, planering är mitt liv – eller ja, det som går mitt liv att fungera. Personlig almanacka är dessutom de absolut bästa almanackor jag någonsin har använt så hoppas och håller tummarna!
  Följer på instagram sedan tidigare, heter corinamcadbrand där!

 • Alva Hammar

  Jag skulle gärna vilja vinna för jag har alltid velat göra en egen almanacka & eftersom det händer så sjukt mycket för mig detta året tillexempel att jag fyller 18 skulle det vara sjukt bra om jag skulle ha en almanacka att planera alla saker jag ska göra i!! Börjar följa dig på instagram! Heter alvaevelinahammar där!

  • Shannon

   Jag skulle vilja vinna en personlig almanacka eftersom jag alltid har drömt om en och det säger jag inte bara för att säga jag har seriöst viljat ha en i nu 5 år men mamma har alltid sagt att den är för dyr och att man kan hitta mycket billigare. Just det här året så vill jag verkligen ha en eftersom jag vill det här året ska bli så bra som möjligt med bra planering o allt.

   • Jessica Ehlin

    Hej! Jag önskar att vinna för att hålla bättre ordning på arbete och skola. Jag kämpar med båda trots psykisk ohälsa, det som blir jobbigt är att det blir rörigt pga hur jag mår och ibland blandar jag ihop tider och inlämningstider😰 Detta skulle hjälpa mig otroligt mycket! 😊

 • Fadumo Mohamed

  varför jag vill vinna för att min mamman och pappa kan inte köpa ifrån personligkamernada och jag på om dom att bestämma till mig med det går inte jag vill säga.Det va bara en önskan att få en egen kalender på mitt namne bara satt du vet jag har aldrig köp eller fått en almanacka.Hoppas att du har lyckte ny år….

  MVH ifrån Fadumo

 • Sara

  Varför jag vill vinna? För att jag behöver “get my shit together”, så att säga. Kalender och anteckningar i mobilen funkar inte, och inte heller alla post its jag skriver till mig själv hela tiden. Att ha allt på ett och samma ställe skulle nog fungera bättre på min disträ hjärna.

 • Paola

  Gott nytt år!

  Behöver få ordning på tankar och tider,
  att glömma och komma för sent svider.
  Behöver ha plats för kontemplation,
  penna och papper – en kreativ kombination.
  Behöver få överblick, koll och organisera,
  skriva listor, citat, sångtexter med mera.
  Om jag hade en personlig almanacka
  skulle jag slippa minnesförlust & känslosvacka!

  Instagram: mikkimuz

 • Anonym

  Hej bästa Platin! Jag hittade dig får några dagar sen genom din BUS video och jag vet inte vad det var men jag fastnade verkligen. Du är speciell på något sätt och ingen gör videos eller något annat som du! Jag skulle i alla fall vilja vinna presentkortet hos personlig almanacka då jag varit sugen på att köpa en länge men aldrig gjort det och nu inför skolstart är det perfekt tajming också! Jag har svårt för att komma ingång att planera och göra grejer men tycker samtidigt det är kul så en personlig almanacka skulle vara perfekt för mig. Ha det bäst! (PS din planeringavideo gjorde mig superinspererad och nu måste jag bara vinna:) due bäst❤️)

  • Amanda

   Hej bästa Platin! Jag hittade dig för några dagar sen genom din BUS video och jag vet inte vad det var men jag fastnade verkligen. Du är speciell på något sätt och ingen gör videos eller något annat som du! Jag skulle i alla fall vilja vinna presentkortet hos personlig almanacka då jag varit sugen på att köpa en länge men aldrig gjort det och nu inför skolstart är det perfekt tajming också! Jag har svårt för att komma ingång att planera och göra grejer men tycker samtidigt det är kul så en personlig almanacka skulle vara perfekt för mig. Ha det bäst! (PS din planeringavideo gjorde mig superinspererad och nu måste jag bara vinna:) due bäst❤️)

  • Emma Näslund

   Jag skulle vilja vinna för att kanske lite stress kapa och lugnet finna. Som lärare ska man gärna komma ihåg allt och lite till, ligga steget före elever och deras vårdnadshavare men trots detta är det helt fantastiskt jobb. Jag önskar dock bara att kunna utforma en kalender till mina preferenser och behov för att kunna vara så strukturerad som möjligt. Och därmed kunna lägga stressen på sidan och energin till de som behöver de mest, mina underbara elever. Följer dig på Instagram, naslundemma.

 • Albin Stenmark

  Jag är påriktigt sämst på att komma ihåg födelsedagar. Vet endast när min bror och en ynka liten kompis fyller år, och det är bara pågrund av att han fyller år den 11 september. Eftersom jag slutat med snapchat så behöver jag ett nytt sätt att hålla reda på dagarna, och då hade en almenacka suttit fint! Dessutom så kan jag stila med att veta när folk har namnsdag hahah

 • Debora Bekele

  Jag skulle behöva en almanacka för att få ordning på hur jag spenderar min tid.Bland annat plugg, träning och vänner. Jag har tidigare år inte brytt mig om att fördela min tid på något speciellt sätt, vilket inte alltid har slutat så bra. Så detta år hoppas jag på att se en förändring och lägga ner tid på det som är viktigast för mig och min framtid.
  @deborabekele på instagram <3

 • Alexandra

  Nu har jag missat 1 BVC besök och åkt till jobbet när jag vart ledigt 🤣. Jag som aldrig har använt almanacka, har nu insett att jag behöver en så vore guld att vinna 😀

 • Linnéa Nilsson

  Jag har alltid hela mitt liv gjort listor, haft almanackor och älskat att planera. En personlig almanacka har varit en DRÖM länge men något jag inte kunnat lägga pengar på. Hade varit helt fantastiskt att få designa en själv och kunna ha ordning på allt på ett roligt sätt. Älskar hur du har gjort i din 😀

 • Amanda Nyman

  Om två veckor tar jag examen från min utbildning, och ska börja jobba som lärare. vilket är jättekul! Men skulle verkligen behöva en almenacka för att ha koll på allt nytt! Följer på insta: Amandalotta

 • Pamo A

  Jag vill så gärna vinna denna då jag i mars går tillbaka till jobbet efter min föräldraledighet. Med två småbarn under 3 år är det både bvc tider, förskolemöten och aktiviteter som ska hållas koll på. Jag känner mig lite nere över att min föräldraledighet tar slut och oroar mig över hur jag ska ha koll på allt och orka. Den här almanackan hade underlättat avsevärt för mig för år 2020 så att jag kan ha koll och samtidigt komma in i arbetsrutiner igen. ❤️🙏

 • Julia Johansson

  Att få designa en ny och helt egen almanacka nu när nya året är här vore en dröm för mig. Jag kombinerar just nu plugg, träning, jobb och mitt största intresse hästar och därför vore en almanacka en dröm för mig😍 Hoppas du får ett härligt 2020!! 🥰

 • Emma Näslund

  (Råkade lägga mitt inlägg som ett svar på någons kommentar, lägger den i ett eget inlägg istället:)

  Jag skulle vilja vinna för att kanske lite stress kapa och lugnet finna. Som lärare ska man gärna komma ihåg allt och lite till, ligga steget före elever och deras vårdnadshavare men trots detta är det helt fantastiskt jobb. Jag önskar dock bara att kunna utforma en kalender till mina preferenser och behov för att kunna vara så strukturerad som möjligt. Och därmed kunna lägga stressen på sidan och energin till de som behöver de mest, mina underbara elever. Följer dig på Instagram, naslundemma.

 • Malin R

  I morgon byter min sambo ut vardagens arbetsbestyr, mot ”föräldraledighet” och ett nytt hemmaäventyr!
  En personlig almanacka skulle hjälpa honom att hålla reda på BVC-tider, träningar och diverse aktiviteter,
  Ty, planering är annars en av hans annars så sällsynta svagheter ❤️
  Att få anpassa den efter egen stil och behov skulle sätta pricken över i:er,
  Ge honom fantastisk översikt och mer ordning i pappalivet

 • Susanna Andersson

  Gott nytt år!
  Har tittat på dessa almanackorna flera gånger, men liksom aldrig kommit till skott att beställa en. Så nu är det alltså nytt år och jag sitter här med min basic almanacka som inte alls tillgodoser mina behov. Resultatet av det är en almanacka proppfull med post-it lappar i olika färger. Inget speciellt hållbart system men som egenföretagare och mamma till många barn är det i alla fall nån form av system, men gud vad jag önskar att jag hade en almanacka precis så som jag vill ha den. Den hade verkligen varit till stor hjälp för att få ordning på min kaotiska tillvaro.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.