Vinn presentkort hos PERSONLIG ALMANACKA

[ i stolt samarbete med Personlig Almanacka ]

Godmorgon och gott nytt år! Jag tänkte starta det nya året på allra bästa sätt, nämligen med en tävling ihop med Personlig Almanacka.. Och om ni inte har hört talas om dom tidigare så är det PARADISET för alla som vill beställa personliga almanackor helt enkelt.. Hos dom får man välja design på omslaget, innehållet etc.. Och någonting som jag älskar extra mycket är deras nya slutsidor som jag visar upp i dagens video (klick!) på YouTube.

TÄVLINGSREGLER:

vinsten är ett presentkort på 399:- hos Personlig Almanacka ]

1. Motivera varför DU ska vinna i kommentarsfältet

2. Följ mig på instagram (klick!) eller youtube (klick!)

Tävlingen är avslutad!

Jag har läst igenom ALLA era kommentarer nu..och ärligt talat önskar jag att jag ni alla kunde vinna presentkortet! Efter svår beslutsångest och övervägande är det dock klart vem som är den lyckliga vinnaren i denna tävling! Om du inte vann denna gång kommer det fler tävlingar HÄR!

Vinnare: JOHANNA VL

I årets almanacka valde jag en väldigt simpel design i mitt färgtema för 2020 som är ”gammalrosa” för att få all fokus på planeringen.. Att skapa en design med skrikiga färger (..som jag gjorde inför förra året) känns inte riktigt som min grej längre. Bort med det skrikiga och in med det dämpade!

Har ni provat planera på det här sättet förut? Fick lite inspiration av ”bullet journaling” till det här uppslaget.. Kanske inte det finaste ni sett, men ha i åtanke att det här är mitt absolut första uppslag någonsin! Kommer definitivt lägga till så kallade ”prickade” slutsidor för att göra mer bujo nästa år..

[ se min planeringsvideo HÄR ]

Gillar

Kommentarer

Daniel
Daniel,
Jag älskar planering men unnar mig trots det aldrig en almanacka. Hade varit jättekul att få vinna detta så jag får tummen ur att beställa en!
Susanna Andersson
Susanna Andersson,
Gott nytt år! Har tittat på dessa almanackorna flera gånger, men liksom aldrig kommit till skott att beställa en. Så nu är det alltså nytt år och jag sitter här med min basic almanacka som inte alls tillgodoser mina behov. Resultatet av det är en almanacka proppfull med post-it lappar i olika färger. Inget speciellt hållbart system men som egenföretagare och mamma till många barn är det i alla fall nån form av system, men gud vad jag önskar att jag hade en almanacka precis så som jag vill ha den. Den hade verkligen varit till stor hjälp för att få ordning på min kaotiska tillvaro.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229