TÄVLINGAR

TÄVLING: iDeal of Sweden

[ innehåller reklam för iDeal of sweden ]

Hej allihopa!

Jag tänkte starta julafton med en ”give away” innehållande det här mobilskalet (..för iPhone 6s / 6 / 7 / 8) och en sladdlös laddare.. Anledningen till att jag tävlar ut dessa tillbehör i en särskild modell / design är för att jag har ouppackade dubbletter som inte kommer till användning..och därför vill jag ge bort dom till en utav er som en försenad julklapp! Tävlingen pågår i mellandagarna (t.o.m 30/12 – 2019) och reglerna för att delta är följande:


TÄVLINGSREGLER:

1. Motivera varför DU ska vinna

2. Följ mig på instagram och / eller youtube

Bästa motivering vinner!


(..och vinnaren är Annika Nilsson)

adlinks: mobilladdare // mobilskal


14 kommentarer

 • Eric/Johanna

  Jo.. Eric är rätt osmidig så han tappade sin telefon i golvet. *suck* tydligen va de mitt fel oxå! 😂
  Han köpte en ny dagen efter, en sån typ iPhone11. Men nu när han har köpt den så är han för fattig för att köpa en sån trådlös laddare😂 God Jul!

 • Carina

  Min dotter fick en mobil i julklapp så nu önskar hon sig ett skal…..och jag har aldrig testat en laddplatta men det skall tydligen funka med min telefon. Så det vore kul att få en sen julklapp!

 • Hanna Andersson

  Min nuvarande laddare har kämpat på tappert, men börjar tyvärr leva sina sista dagar. Numera får jag hålla på och vända och vrida på sladden för att den ska ladda i något läge och får absolut inte röra den sen. Vi bor en bra bit från stan så att åka in och ”bara” köpa en ny är inte riktigt ett alternativ. En sladdlös laddare hade ju varit super så håller tummarna!

 • Annika Andersson

  Med två katter i slyngelåldern är det helt hopplöst att ladda mobiler mobiler i det här hemmet utan att någon tuggar på sladdarna… Med en vinst här blir det en sladd som vi kan gömma lite snyggt förhoppningsvis och få en mindre sak att hålla reda på 😀

  Följer på instagram som annika.andersson111

 • Maria

  Vad gör man på jullovet? Spelar pokemon go såklart. När sexåringen snor telefonen och springer iväg till en raid är det viktigt med ett bra skal på telefonen. Att det är snyggt också skadar inte heller när den här mamman ska ut och jobba.

  Trådlös laddare är perfekt när man bara behöver gå någon kilometer till för att hitta en ny ovanlig pokemon!

  Följer på Instagram som @sportameramamma

 • Annika Nilsson

  WOW! Vilken drömtävling! Och det är precis dessa vinster som står överst på min önskelista! Snyggt skal och en trådlös laddare! Laddare är allra mest akut. Fejkladdaren jag har nu är heeeeelt slut. Det tar ca 10 h att ladda typ 60%!!!! Jag måste ha laddaren i princip alltid! INTE kul! Att då få uppgradera till en trådlös laddare dessutom – ja det vore rena himmelriket!
  Följer på instagram (Aneritrea).

 • Camilla Sandmark

  Jag är hopplöst sen med allt! Fick för första gången en iPhone nu i jul … En begagnad av min systerdotters kille för han tyckte att jag var hopplöst ute med den mobil jag hade. Och jag kan ju inte annat än att hålla med. Hur sjutton har jag klarat mig innan utan att kunna surfa, kolla instagram, hålla koll på mejlen och allt annat? Och varför vill jag vinna då? Jo, jag behöver ett nytt fodral till min mobil eftersom det gamla var både rätt fult och stank av tobaksrök. Med det här fodralet så skulle den här iPhonen som jag fick bli lite mer “min” liksom och en extra laddare är heller inte fel.
  Följer dig på insta som kubbov30.

 • Jonas R

  Nu har jag fått nog…
  Ännu en sladd till telefonen dog.
  För detta vill jag sätta stopp
  en sladdlös laddare är mitt bästa hopp!
  Ideal of Sweden har många fina skal
  just denna model är mitt favoritval.
  Carreramarmor och guld
  om jag vinner står jag i tacksamhetsskuld!

 • Kattis

  Med en 6a till iPhone jag jublande glad över denna tävling är.
  Snyggt skal och mobilen blir som ”ny”, en smidig laddare jag kan behöva då den ständigt på rött är… tonårsbarnen ständigt det påpekar, dags att göra något radikalt åt det. Som denna perfekta julklapp ❤️

 • Susanna Andersson

  Mina tonåringar är specialister på att kvadda,
  sladdar som gör att telefonerna ska gå att ladda.
  Kanske kan jag äntligen få dem att fatta,
  när de bara behöver lägga dem på en platta.
  Den som fattar först belönar jag med detta skal,
  från stora favoriten Ideal.

 • Katarina Hvittfeldt

  Ideal of Sweden sätter på mobilen finess,
  hoppas på en fin överraskning till min adress!
  Säkerhet i form av ett skal,
  smart laddning utan minsta marginal.
  Jag önskar mig lätt,
  trygghet i form av ett trendigt set!

  Följer som @molkomstjejen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.