EVENT / GALOR

“essie christmas”

Hej allihopa!

Jag fick följa med Louise (klick!) till influencereventet ”essie christmas” som hölls på loreals HQ på drottninggatan i stockholm.. Väl framme på eventet serverades vi varm choklad, goda bakelser m.m.. I ena änden fanns det en tomteverkstad där vi fick slå in paket och i andra änden fanns en pepparkaksverkstad där vi fick pynta bäst vi ville.. Allting var så otroligt mysigt, fint och framförallt juligt! Trots att jag antagligen inte kommer fira jul på traditionellt sätt längre så hamnade jag nästan i riktigt julstämning haha.. Supermysigt event med massa underbara människor, kort sagt..

Klapparna vi fick slå in var menade till oss själva samt en kompis och innehöll två valfria nagelprodukter.. Själv valde jag dessa två till mig själv:

adlinks: apricot nail & cuticle oil / luxeffects glitterlack

..när klapparna var inslagna rörde vi oss mot pepparkaksverkstan’ som hade allt man kan önska sig i dekorationsväg.. Dock blev min pepparkaka otroligt misslyckad och..ja råkade ”försvinna” i julstöket haha.. Louise lyckades dock fånga resultatet på film som ni kan se lite längre ner! *skrolla*

Och juste, nämnde jag ens julgransdekorationerna? Så fint att jag nästan blir sugen på att införskaffa mig en egen gran, men det får nog vänta tills jag faktiskt har utrymme till det.. Måste flytta först och främst, vilket jag förhoppningsvis gör inom en ganska snar framtid! Kan inte bo hemma längre..

Louise vloggade såklart under eventet, spana gärna in hennes video här ovanför..☝️

Stort tack till essie för ett underbart event!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.