EVENT / GALOR,  TIPS

Mysigt influencerevent med LOHILO

LOHILO

[ inlägget innehåller adlinks]

Hej!

Jag bjöds in till ett riktigt mysigt event som hostades utav LOHILO (..ni vet dom som har collagendryckerna)Advirals HQ igår.. Vi fick mingla i ett drömmigt rum fyllt med ballonger, energidrycker, bars m.m.. Och givetvis fanns det flera influencers på plats som var härliga att hänga med! 😉 Under eventet fick vi även en briefing med gänget på adviral som delade med sig av flera tips för att bli en grymmare influencer i sociala medier..

LOHILO ger 50% rabatt på exakt ALLT i deras sortiment under den här veckan förresten, om ni är sugna på att shoppa någonting.. Min absoluta favorit är ju deras collagendrycker som ger min hud en riktig boost.. Och eftersom jag ska börja träna 3-4 gånger /vecka kommer jag såklart börja dricka deras BCAA-drycker också.. Sedan har dom även proteinbars, träningskläder, tuggummin m.m.. Ni kan spana in hela sortimentet HÄR!

Trots att jag inte hunnit testa exakt alla deras produkter än så kan jag verkligen rekommendera er att ge dessa drycker, proteinbars, tuggummin och träningskläder en chans.. Är övertygad om att 99% utav er kommer tycka om dessa lika mycket som jag gjort sen lanseringen (läs inlägg..) i somras!

Hittills har jag faktiskt bara hunnit smakat deras rosa proteinbars som innehåller bl.a vit choklad – rekommenderar dessa starkt!

videoförslag: LOHILO: nya drycker med collagen och hyaluronsyra.. + träningsset 🦄 | PLATIN

Tusen tack LOHILO och ADVIRAL för ett superinspirerande event igår.. <3


2 kommentarer

 • Suxanne

  Hej Platin,
  Vad roligt att hänga på så många event som du gör!
  Jag är lite av en enstöring men tror att vi skulle komplettera varandra bra om vi träffades. Jag har ju lärt känna dig genom bloggen en tid nu och känner att det var dags att ta kontakt. Du verkar vara en jordnära person som skulle uppskatta min vänskap, tror jag. Hör gärna av dig, jag är en kille som gillar att klä mig i kvinnokläder.
  /Suxanne

  • PLATIN

   SVAR: Tack för din fina kommentar! 🙂 Jag måste tyvärr tacka nej till att ses pga negativa erfarenheter av att träffa människor över internet – hoppas du förstår att det inte är någonting personligt.. Vill önska dig en fin dag! /P

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.