LÄR KÄNNA MIG,  WORKOUT

DAGS FÖR MIN STORA LIVSFÖRÄNDRING

[ i samarbete med NoSugarNeeded ]

Hej allihopa!

Jag har bestämt mig för att göra en stor livsförändring av den enkla anledningen att min kropp inte mår bra i dagsläget. Som ni säkert har märkt är mina sociala medier inte lika aktiva längre, vilket främst beror på min B12-brist men även mina usla mat- och träningsvanor.. Vitaminbristen gör att jag får hjärtklappning, koncentrationssvårigheter, yrsel m.m.. Och därför är min kost och träning extra viktigt för att min kropp ska orka en hel dag!

Hur ska min stora livsförändring gå till då? Första steget är att börja med kost- och träningsschema som är utformat av Robin på NoSugarNeeded, min nya PT och kostrådgivare online! En gång per vecka tänker jag ”mealpreppa” frukost, lunch, mellis och middag för 5 dagar framåt.. Under helger kommer jag dock unna mig nylagad mat för att inte tröttna på matlådor för snabbt. Mitt mål är att köra 3-4 pass /vecka och jag kommer träna både på gymmet och hemma.. Andra steget i min stora livsförändring är såklart att komma in i dom nya rutinerna, därefter är det bara att följa schema.

I paketet som jag kör (..de kommande 12 veckorna) ingår kostschema, ett träningsschema, rapport och veckouppföljning, ett HIIT intervallschema, träningsvideor med övningar och måltidsförslag.. Och jaa, alla scheman är givetvis personligt anpassade utifrån min kropp och mina träningsmål.

Har ni gått i tankarna på att skaffa en PT online eller undrar ni kanske hur det fungerar? Läs mer här..


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.