header design

MAKEUP / HUDVÅRD

REAL TECHNIQUES sminkverktyg

Godmorgon!

Jag har precis tagit en dusch, hällt upp en kopp kaffe och startat dagen med att lyssna på vårt senaste poddavsnitt som ni hittar HÄR.. Och alldeles strax tänkte jag sätta mig i min studio för att filma en video med Real Techniques sminkverktyg som jag fick med mig i en riktigt generös goodiebag efter deras event (..som ni kan läsa mer om i det här blogginlägget) i förrförra veckan.. Egentligen tänkte jag filma några borstset / sponges i taget, men nu vet jag inte längre.. Kan inte ni berätta vad ni tycker? Tryck en ”tumme upp” om ni vill se ALLT i en video eller lämna en kommentar! 

..många av dessa sminkverktyg verkar inte finnas ute i alla sortiment än, men däremot tror jag att dom kommer in när som helst.. Så håll utkik i dom sortiment som ni brukar shoppa i..personligen föredrar jag lyko (adlink) som alltid är snabba med att få in nyheter och dessutom levererar på nolltid!

Ännu fler sminkverktyg från Real Techniques hittar ni i lykos sortiment HÄR! (adlink)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
981
elly pistol

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.