header design
Årets adventskalendrar

SHOPPA PÅ LYKO.SE


MODE,  TIPS

NYHET: iDeal of sweden ”louvre pouch”

[ i samarbete med iDeal of sweden ]

– min rabattkod “PLATIN20” är giltig t.o.m 24/11 2019 –

Hej älskade ni..

Jag älskar dessa nya ”louvre pouch” i flera olika färger som iDeal of Sweden släppte häromdagen.. Och det bästa är nog att dom passar lika bra till vardags som till fest – för att göra dom mer vardagliga rekommenderar jag att byta ut den medföljande öglan till en valfri axelrem och för att göra dom mer festliga rekommenderar jag att skippa både ögla och kedja.. Att bara ha denna väska under armen ser ju otroligt läckert ut på fest / gala.. Och med min rabattkod ”PLATIN20” får ni såklart 20% rabatt på hela sortimentet som ni hittar HÄR! Koden är giltig t.o.m den 24 november.

Själv valde jag min ”louvre pouch” i en svart kulör vid namnet saffiano black för att få en riktigt snygg kontrast till min ljusrosa jacka.. Att matcha pastelliga färger med svart är någonting som jag verkligen har fastnat för nu. Visst blir det en cool effekt? Allting som behövs är ju bara en svart bas med inslag av en läcker pastellfärg som man tycker om.. Och mer än så behövs faktiskt inte för att skapa en riktigt cool look i höst – less is more..

Foto: Kristofer Grillsson

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
149


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.