MAKEUP / HUDVÅRD,  TIPS

TIPS: halloweensminkningar 2019

[ inlägget innehåller adlinks]

Hej älskade ni..

Jag hoppas att ni har planerat något spännande inför halloween som är i morgon – oavsett om det är en vild utekväll / lugn hemmakväll. Min plan är iallafall att bara ta det lugnt, möjligtvis äta en stor påse halloweengodis och redigera söndagens video. Ingen creepy utklädnad för mig med andra ord, men däremot vill jag gärna dela med mig av några (..förhoppningsvis inspirerande) halloweensminkningar som jag publicerat på min youtubekanal..

GLAM CLOWN
Första halloweensminkningen kräver ens standardsmink, eyeliner, bomull, flytande latex, supracolor och fakeblod.. Med dessa produkter tog denna sminkning ungefär 1-2 timmar att få ihop, mest tid gick på att placera ut latex och låta det torka på huden.. Hela min video finns att kolla på HÄR!!!

MAKEUP JUNKIE
Andra halloweensminkningen kräver ens standardsmink, flytande latex, fakeblod, bomull och en mascaraborste.. Om jag minns rätt tog det ungefär 1-2 timmar att göra den här sminkningen också.. Och mest tid las givetvis på att placera ut latex och låta det torka. Video finns att kolla på HÄR!!!

Utöver dessa halloweensminkningar som jag valt att kalla ”glam clown” och ”makeupjunkie” finns även en tredje video.. Denna är en aning failad, men trots det är jag övertygad om att ni kommer få en hel del inspiration.. Min failade ”dripping makeup” video finns att kolla på HÄR!!!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.