MAKEUP / HUDVÅRD,  TIPS

PÜR foundation, primer och borste..

[ inlägget innehåller adlinks]

videoförslag: PÜR LOVE YOUR SELFIE foundation + NO FILTER BLURRING PHOTOGRAPHY primer & BHOLDER brush | PLATIN

Hej älskade ni..

Jag har hittat en multiprodukt som fungerar både som foundation / concealer och dessutom har ”blue light” blockering för att skydda huden. Som ni ser kommer den här produkten från PÜR som ligger mig varmt om hjärtat. Vill även poängtera att det här inte är ett samarbete, utan enbart mitt sätt att uppmärksamma en produkt som har exakt allt min hud behöver – ceretin som förbättrar hudtonen, B-vitamin, ginseng och grönt te som boostar, lingonextrakt som skyddar mot blått ljus och polysackarid-film som stoppar föroreningar etc. utan att täppa igen. Kort sagt, allt min hud behöver! Kan även tillägga att produkten är riktigt dryg i sin formula, vilket är ett stort plus! “Love your selfie liquid foundation” hittar ni HÄR!

PÜR har även släppt en helt magisk primer som gör underverk för både hud och makeup.. Den innehåller ginseng och grönt te som boostar, ceretin som förbättrar / jämnar ut hudtonen, agave som tillför fukt / näring och mikropärlor som skapar en skimrande lyster i huden.. Med andra ord är det en primer som ger det lilla extra, istället för att enbart fokusera på att sminket ska se bra ut.. ”No filter blurring photography primer” hittar ni HÄR!

Sista produkten jag vill uppmärksamma i dagens post är en foundationborste med en silikonapplikator i mitten.. Att applicera sin foundation med denna borste var ganska ovant med tanke på att jag brukar använda sponges, men samtidigt var det faktiskt enklare än förväntat.. Och det trodde jag absolut inte innan. Att få in sin teknik tar nog 1-2 gånger, men så är det ju med i princip ALLA appliceringsverktyg. ”BHolder brush” hittar ni HÄR! Se hur jag använde appliceringsborsten i gårdagens youtubevideo HÄR!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.