header design
Årets adventskalendrar

SHOPPA PÅ LYKO.SE


EVENT / GALOR

GALAPREMIÄR: Robin Hood the musical

Hej älskade ni..

Kristofer och jag har precis varit på ROBIN HOOD THE MUSICAL som hade VIP-visning idag.. Dröse & Norberg bjöd in till en spektakulär gala med röda mattan, snacks och det traditionella photo boothet – ingen gala utan photo booth! Efter plåtning på röda mattan möttes vi av kändisar i hundratals som minglade, sippade på goda drinkar från vitamin well och tog bilder.. Därefter rörde vi oss in i salongen för att invänta föreställningen – skådespelarna var grymma, låtarna var medryckande och hela musikalen var riktigt underhållande rakt igenom.. Kan varmt rekommendera er att gå och se ROBIN HOOD med era nära och kära – mer information om vilka skådespelare som medverkar, vart ni hittar biljetter etc. finner ni HÄR!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
12911


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.