MAKEUP / HUDVÅRD,  YOUTUBE

HALLOWEEN CLOWN makeup tutorial 2019

[ inlägget innehåller adlinks]

I dagens video provar jag att göra en halloweensminkning som är väldigt joker / clown-inspirerad.. Måste säga att resultatet ser helt okej ut med tanke på att det var första gången, eller vad tycker ni? Kanske skulle jag kört på lösfransar istället, men det kändes samtidigt för glammigt.. Och juste, om ni vill ha fler videor inför halloween är det viktigt att ni tycker en tumme upp både på det här inlägget och min youtubevideo, satt jag vet det!

OMSLAG halloween clown

hårband // foundation // concealer // loose powder // matte powder // bronzer // highlighter // flytande latex // brow twist // brow paint // brow gel // highlight stick // sax // lipstick #1 // lipstick #2 // fake blood // eyeshadow palette // brow pencil // eyeliner pen // liquid eyeliner // mascara #1 // mascara #2 // kryolan


2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.