header design
Årets adventskalendrar

SHOPPA PÅ LYKO.SE


MAKEUP / HUDVÅRD,  TIPS

CONFIDENT SMILE tandblekning

[ inlägget innehåller adlinks]

videoförslag: Tandblekning hemma – bleker tänderna med UV-ljus 🦷 | PLATIN

Hej älsklingar!

Jag provade en tandblekning från Confident Smile med UV-ljus (som ni hittar HÄR) i en video förra veckan.. Och eftersom ni är fler på min blogg än youtubekanal vill jag ägna produkten ett inlägg här med.. Denna tandblekning gjorde nämligen mina tänder hela 2 steg vitare enligt nyanskartan, utöver det kände jag varken obehag eller ilningar i efterhand. Att dessutom få använda den lilla coola lampan fick behandlingen att kännas exklusiv! Om ni vill se före- och efterbilder är det bara att klicka in på min video som finns länkad i början av det här inlägget – glömde bort att fotografera..

Hela tandblekningskitet kostar 449:- och finns att köpa i lyko’s webbshop HÄR!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1561


2 kommentarer

    • PLATIN

      SVAR: Hej fina du! 🙂 Vad bra att du säger till! Jag ska absolut bättra mig och blogga mer personligt framöver. Vill inte komma med ursäkter, någonting som däremot är värt att veta är att jag kämpat mot en B12-brist dom senaste månaderna.. Och det har nog bidragit en hel del till mindre personliga inlägg. Jag är superledsen för detta, men förhoppningsvis kommer min blogg bli roligare nu när jag fått medicin mot vitaminbristen. Hoppas du förstår och vill stanna kvar! <3 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.