header design
Årets adventskalendrar

SHOPPA PÅ LYKO.SE


MAKEUP / HUDVÅRD,  TIPS

DR. OGANIC micellar cleansing water

Hej älsklingar!

Jag har upptäckt två micellar cleansing waters från dr. organic – den ena doftar honung och den andra aloe vera.. Och min hud känns så mycket fräschar efter bara en veckas användning av dessa produkter! Ansiktsvattnet med aloe vera appliceras med bomullsrondell för att pigga upp min hud på morgonen och ansiktsvattnet med honung för att varva ner på kvällen.

Dr. Organics rengöringsvatten innehåller så kallade ”miceller” som är bollar av fettsyror, enkelt förklarat.. Vad dessa små ”bollar” gör är att binda föroreningar och få bort dessa på ett mycket skonsammare sätt från huden. Med andra ord är detta en perfekt rengöring för känslig hud eftersom smuts avlägsnas genom ett lätt svep över ansiktet – inget gnuggade behövs. Efter en veckas användning känns min hud renare och mer återfuktad än någonsin, min röda hudton är även reducerad!

manuka honey micellar cleansing water (klick!) // aloe vera micellar cleansing water (klick!)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
2021


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.