MAKEUP / HUDVÅRD,  TIPS

TIPS: två höstiga paletter 2019

[ inlägget innehåller reklamlänkar]

Hej!

Jag börjar inse att sommarn är över och att det typ är höst på riktigt nu, främst för att jag ständigt fryser haha.. 😉 Och höst för mig innebär bl.a plufsigare mode, starkare contour och mörkare ögonmakeup.. Kanske låter knäppt, men det är några av dom saker jag lever för när det börjar bli kallare och mörkare ute. I dagens inlägg vill jag tipsa om två höstiga paletter 2019!

Första paletten är revolutions flawless 4 med ALLA färger ni behöver för mörka höstdagar.. Utöver att dessa skuggor är riktigt pigmenterade så är dom även lätta att applicera, oavsett skicklighet. Älskar att det finns så många färgkombinationer att välja mellan i en och samma palett.. Ofta brukar jag behöva flera paletter för att bli nöjd, men inte när det gäller denna..

Andra paletten är en budgetprodukt av TECHNIC med cream contour i många olika kulörer.. Och det här är det perfekta knepet för att få till en starkare contour som ser naturlig ut och som inte blir fläckig om ni råkar hamna mitt i höstovädret. Just den här budgetprodukten finns att köpa på dollarstore, men ni hittar även liknande paletter i lyko’s sortiment HÄR!

Borstarna kommer från dollarstore..


2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.