TÄVLINGAR,  TIPS

TÄVLING: personlig almanacka

[ reklam för @personligalmanacka ]

Hej!

Känner mig så lycklig över att få presentera ännu en tävling i samarbete med @personligalmanacka! 🙂 Kanske är det DU som vinner ett presentkort på 399:- hos dessa grymma planeringsproffs? Tävlingsreglerna finner ni genom att skrolla neråt! ..och om ni känner någon som verkligen skulle behöva en almanacka i sitt liv får ni gärna tipsa dom om den här tävlingen!

TÄVLINGSREGLER:

[ vinn presentkort värde 399:- hos www.personligalmanacka.se ]

1. Skriv ”jag är med” i mitt kommentarsfält

2. Motivera varför DU ska vinna presentkortet

3. Följ mig på youtube eller/och instagram

(..vinnare är Emely)

Som självutnämnt “planeringsproffs” tänkte jag dela med mig av mitt allra bästa planeringsknep – till min egendesignade almanacka beställer jag alltid kulspetspennor, diverse klistermärken och även överstrykningspennor.. Och det jag gör är att märka upp överstrykningspennorna med olika kategorier, exempelvis “video” som ofta förekommer i mitt liv – dessa färger ger nämligen en mycket bättre överblick i almanackan.. Om ni känner att ni är usla på planering är detta ett riktigt hett tips! Och därefter är det bara att skriva in alla sina viktiga saker, för svårare än så är det inte att planera på ett supereffektivt sätt.


14 kommentarer

  • Malin Tuvesson

   Jag är med!

   Jag ska ägna ett år till att utbilda mig till skrivpedagog samtidigt som jag skriver mitt livs stora dröm, en roman. En personlig almanacka skulle möjliggöra struktur och jag kan själv lägga in positiva ord och tankar precis där jag som mest kommer att behöva det.

 • Theresia

  Jag är med

  Mycket som händer i höst och vinter. Jag ska flytta, många av mina vänner ska flytta, nya jobb, nya äventyr! Stressigt men samtidigt spännande!
  Jag älskar ju dessutom att ha kontroll, så vad vore inte bättre än att få ha kontroll med stil! Detta vore en dröm! /@paperpensandme på insta =)

 • Helena Forss

  Jag är med..

  Natt arbetande usk:a, jobbar ideellt som sjukvårdare på olika uppdrag och har två utställningshundar som åker hit o dit. Samtidigt är det sambons tävlingshelger och födelsedagar att hålla reda på. Och det är rörigt att komma ihåg allting.

 • Corina

  Jag är med!
  Följer på instagram heter Corinamcadbrand där.

  Planera och organisera är mitt liv. Något jag både älskar och samtidigt verkligen behöver för att få alla bitar i livet att fungera: jobb, familjeliv med man och 3 barn och allt annat runt omkring!

 • Julia

  Jag är med!
  Skulle vilja vinna för att jag är så sjukt dålig på att ha koll på mina planer. Händer ofta att jag inser i sista sekund att jag till exempel ska på läkarbesök, vilket blir stressigt och helt onödigt. Skulle vara superkul att kunna skriva in mina planer i en fin kalender!
  (följer på youtube!)

 • Emely

  Åhh, vad roligt!!! Jag är med, följer dig på instagram!
  Jag flyttar snart till NYC för att börja ett nytt kapitel. Eftersom det är staden som aldrig sover, behöver jag en kalender att skriva ner alla mina tankar, händelser osv för att få lite lugn och ro. Haha. Dessutom designar jag den med bilder på min familj, så jag aldrig behöver känna jobbig hemlängtan. Det är bara att kolla på bilderna och minnas de roliga stunderna med familjen 🙂 Ha det så gott!

 • Pi

  Jag är med!!

  Har velat köpa en personlig almanacka så länge men tyckt det varit för dyrt. Svårt att unna sig ibland när plånboken säger stopp. Får hoppas på denna fina gåva, bara för att ….. ja, bara för att jag tycker att jag är värd det! och lite ordning och reda i livet skulle ju inte skada heller.

 • Annika Nilsson

  Jag är med!
  Följer på instagram!
  Med en hjärna som bara krymper mer och mer med årens lopp och med ett aktivitetsprogram som bara växer och växer, så behöver jag bästa möjliga hjälp att organisera vårt liv!!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.