header design
MAKEUP / HUDVÅRD,  TIPS

”Multimasking” för att boosta..

[ inlägget innehåller reklamlänkar]

Godmorgon allihopa!

Har startat min torsdagsmorgon med så kallad ”multimasking” för att boosta min hud till 100 procent.. Och om ni inte är bekanta med uttrycket så är det alltså att multitaska flera ansiktsmasker för att behandla olika områden samtidigt.. Men ja, maskerna jag använder är en ”eye gel” med anti-puffiness för att reducera mörka ringar under ögonen och en lermask som rengör på djupet – rekommenderar dessa starkt! Medans maskerna gör sitt ska jag dricka en kopp kaffe och svara på mejl.

NOXIDOXI revolution eye gel (klick!) // INDY BEAUTY clear skin mud boosting facial mask (klick!)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
2379

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.