header design
EVENT / GALOR

Middagsevent med YOUR LASHES

Godmorgon!

Jag bjöds in till ett supermysigt middagsevent med YOUR LASHES (klick!) på Josefinas igår.. Vi var ett härligt gäng bloggare, vloggare och instagrammare som fick ta del av en magisk kväll med dessa drömlika lösögonfransar! 🙂 Kvällen började med en turkos fördrink medans alla droppade in, för vi bloggare är ju inga höjdare på att hålla tider haha.. Därefter serverades en god middag medans vi fick en presentation av YOUR LASHES som började som UF (..ung företagsamhet) när dessa härliga tjejer gick i gymnasiet.. Måste erkänna att jag är imponerad av att dom arbetar med sitt UF-företag än idag!

Vi fick testa valfria fransar under eventet, vilket kändes jättekul eftersom jag aldrig använt dessa fransar tidigare.. Och ännu lyxigare var ju det faktumet att vi hade ett gäng med duktiga makeupartister som hjälpte oss applicera våra lösögonfransar.

Men ja, först åt vi såklart middag bestående av hamburgare i olika varianter.. Fanns även en vegetarisk, men kändes lika bra att ta en kött eftersom jag ändå äter kött.. Annars kanske någon vegetarian hade blivit utan heh.. Men ja, supergott i alla fall!

Och jag träffade även skönhetsbloggaren Jennie som ni säkert minns från mina tidigare eventbilder här på bloggen.. 🙂 Kändes supermysigt att faktiskt hinna prata för en gångs skull, senaste gångerna har vi bara hunnit säga “hej” i princip..

Hamnade dessutom vid ett bord med 4 andra tjejer som jag aldrig hade träffat innan – dom var så härliga att hänga med!

*SKÅL*

SÅHÄR såg jag alltså ut när jag dök upp till lanseringseventet utan några flashiga fransar på ögonlocken..

Och SÅHÄR såg jag ut efter ett snabbt besök hos makeupartisterna – “BIANCA” heter modellen som jag valde..

Nämnde jag förresten att eventet var för deras nya modeller “JUNI”, “JULI” och “AUGUSTI” som kommer ut i juli?😍

Superstort tack till RT Media som bjöd in till en magisk kväll med dessa coola powerkvinnor..🖤

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.