header design
EVENT / GALOR

Frukostpicknick med JOHN FRIEDA

[ inlägget innehåller reklamlänkar ]

Hej!

Jag startade min morgon med en frukostpicknick för John Frieda som hölls i Humlegården. Vi skämdes bort med kaffe, croissanter, färska bär osv.. Och medans vi mumsade i oss frukost fick vi en kort presentation av Sheer Blonde-produkterna som stod i fokus under eventet. Att boosta sitt blonda hår med ett schampo och balsam som gör nyanserna ännu lite ljusare känns som ett perfekt sätt att få det där solblekta sommarhåret.. Vill ni kanske ha en recension av dessa produkter?😃

Mmmm.. Otroligt god frukost som smakade fantastiskt och givetvis var riktigt fotovänlig!😉

Sheer blonde schampo hittar ni HÄR (klick!) och Sheer blonde conditioner hittar ni HÄR (klick!)..

Stort tack RT Media för att ni ville ha med mig på eran supermysiga frukostpicknick!🍓

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.