header design
MAKEUP / HUDVÅRD,  TIPS

TIPS: 4 somriga skönhetsprodukter..

[ inlägget innehåller reklamlänkar ]

Godmorgon!

Jag tänkte tipsa om 4 somriga skönhetsprodukter som jag använder flitigt just nu.. Och dessa produkter är faktiskt ett måste på sommaren, om ni frågar mig.. Inte bara för att dom doftar och ger sommarkänsla, utan även för att dom boostar ens yttre. Vad sägs om att vi drar igång den här somriga genomgången av skönhetsprodukter som ni bara MÅSTE prova i sommar?


TIPS på SOMRIGA SKÖNHETSPRODUKTER:

1. DeoDoc daily intimate wash (klick!) är räddaren i nöden efter långa blöta dagar i badkläder.. Kan rekommendera denna intimtvätt till ALLA som vill känna sig lite extra fräscha i sommar. Priset ligger på 159 kr, men såg att ni får 30% off just nu.

2. Treaclemoon my coconut island (klick!) är en riktigt drömmig duschtvål om ni älskar kokosnöt lika mycket som mig.. Doften på denna tvål är helt underbar, känns lite som att befinna sig i en tropisk djungel när man står där inne i duschen och smetar in sig med den här magiska duschtvålen haha.. Priset ligger runt 69 kr, men även denna produkt är nedsatt just nu.

3. Hawaiian Tropic dry spray oil (klick!) finns med olika grader SPF och ger fint lyster i huden.. Personligen använder jag mig av en väldigt låg solskyddsfaktor, endast SPF 10.. Men dessa solskydd finns såklart i flera varianter upp till SPF 50 också! Priset ligger runt 150 kr, men nu får ni 20% off på dom flesta av dessa produkter.

4. Hawaiian Tropic after sun (klick!) finns i olika formulas, min favorit är aloe vera för att kyla ner solbrännor. Trots att jag använder solskydd brukar nämligen mina axlar få en rejäl omgång, därför köper jag alltid aftersun i förberedande syfte så jag slipper ligga vaken med sveda ifall jag bränner mig ordentligt. Priset ligger runt 95 kr, men är nedsatt med 20% just nu.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.