header design
MAKEUP / HUDVÅRD

FÖRE & EFTER: “lash curl”

Godmorgon!

Jag bokade tid på RAPIDE för att göra en så kallad “lash curl” för första gången igår.. Mina ögonfransar är otroligt ljusa och syns knappt när jag inte har mascara, därför ville jag såklart fixa till dom innan sommaren. Vill nämligen kunna gå osminkad utan att se sådär “stirrande” ut pga mina ljusa fransar! Om ni jämför före- och efter förstår ni nog exakt vad jag menar haha..

Ursäkta mitt aningen oklara ansiktsuttryck hahaha – hade precis varit på gymmet, bastat och därefter skyndat mig till NK!

Här är alltså före- och efter behandlingen som förövrigt tog uppemot 50 minuter att göra.. Måste säga att jag är riktigt nöjd med resultatet av både fransböj och färgningen! Ville ha en “lash curl” som syntes, men även såg så naturlig ut som möjligt.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry


2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.