WORKOUT

Muskelbyggande efter operationen..

[ i samarbete med PRINCE FITNESS ]

Hej!

Prince körde ännu ett grymt träningspass med oss i 30 dagars utmaningen som börjar gå mot sitt slut nu.. Tänk att vi redan är inne på vecka tre med sockerförbud, ”kostschema” och hårdträning. Känns såklart underbart, men framförallt overkligt att min kropp kommit SÅHÄR långt i mitt så kallade muskelbyggande efter den relativt stora operationen för 13 månader sen..

Vad tycker ni om mina träningskläder förresten..? Med risk för att låta självgod måste jag säga att jag känner mig riktigt cool i det här setet haha.. Ännu ett tips för att höja motivationen är faktiskt att införskaffa sig plagg som man trivs i.. Att leta fram den där slitna tishan som var populär på 90-talets glada dagar är kanske inte det roligaste alla gånger.. Kan någon relatera?

Efter dagens pass unnade jag mig själv en kall dusch, tätt följt av 10 minuter i bastun.. Egentligen duschar jag aldrig på gym eller offentliga duschar i allmänhet – föredrar nämligen att duscha hemma efter gymmet. Men för en gångs skull hände det, vilket var något av det bästa jag gjort.. Hade ingen aning om att det var så avkopplande att basta efteråt – rekommenderas!

INLÄGG: Muskelbyggande efter operationen..


2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.