header design
MAKEUP / HUDVÅRD

Taget ur en skolkatalog på 80-talet..

Godmorgon!

Jag tänkte starta dagen med att redigera gårdagens makeupvideo som resulterade i den här sminkningen. Ville skapa en look som påminde om sjöjungfrur, men det känns mer som någonting taget ur en skolkatalog på 80-talet.. Måste dock erkänna att det ser ganska coolt ut när jag tänker efter.. Att blå/gröna ögonskuggor kunde bli så läckra hade jag faktiskt ingen aning om.

Dagens planer är att redigera video, omboka behandling, fakturera, gymma och podda.. Kristofer och jag tänkte nämligen starta andra säsongen av podden “DU GÖR MIG SÅ STÖRD” inom en snar framtid – lyssna på tidigare poddavsnitt HÄR! Så glöm inte skriva (..antingen i kommentarsfältet eller mejl) vilka poddämnen ni vill att vi ska diskutera i nästa säsong..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.