header design
Årets adventskalendrar

SHOPPA PÅ LYKO.SE


MAKEUP / HUDVÅRD

DRÖMMIGA fotografier..

Hej!

Jag finner knappt ord för att beskriva dessa DRÖMMIGA fotografier som knäpptes efter dagens videoinspelning.. Filmade nämligen en “tutorial” som publiceras på min youtubekanal senare denna vecka och det vill ni inte missa! Eller jo, det kanske ni vill haha.. Men jag hoppas i alla fall att ni prenumererat (..och även aktiverat notiser) på min kanal så att ni ser nya videor i samma sekund som dom läggs upp på youtube – annars gör ni det enkelt genom att gå in på kanalen och subskriba HÄR!

Nej, nu måste jag logga ut för att äta middag innan det är dags att krypa ner i sängen med ansiktsmask och serier.. KRAM

..alltså dessa DRÖMMIGA fotografier!😍

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry


2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.