header design
LÄR KÄNNA MIG

BUCKETLIST: 9 checkade punkter

Idag tänkte jag dela med mig utav 9 checkade punkter på min extremt långa “bucketlist” som förtjänar att lyftas lite extra i ett eget blogginlägg.. Många av dessa punkter (t.ex catwalk, front row osv..) är drömmar som jag har haft från väldigt ung ålder, vilket kanske hörs? I alla fall, dessa punkter har blivit verklighet nu..


1. Finest Awards

Som 11-åring var min största dröm att gå på bloggalor som alla stora bloggare i den relativt nya (..och otroligt magiska) bloggvärlden fick göra.. Och 2016 stod även jag som en utav dom inbjudna bloggarna på röda mattan med min bästa vän.

2. Äventyr i en annan stad

Att åka bort en hel helg för att spa’a, äta god mat och göra dåliga beslut var också en punkt jag haft sedan länge.. Eller ja, det där med dåliga beslut stod kanske inte med i det “finstilta” när jag tänker efter hahhah.. Denna helg var nämligen jag och min bästa vän bokade på ett fotojobb i Tanum som började med spa och milt beskrivet avslutades med en riktigt slarvig utekväll.

3. “Front row”

Vem mer har drömt om att få sitta “front row” på en modevisning eller liknande? Tror denna dröm kom till när jag såg “gossip girl” för första gången haha.. Eller var det “sex and the city” kanske? Minns inte, men fick i alla fall checka av även denna punkt flera gånger om när jag bjöds in till bl.a MAKEUPSTORE.. Kändes magiskt att se deras coola shower!

4. Skapa oförglömliga minnen

Trodde aldrig att jag skulle träffa så många underbara människor att skapa oförglömliga minnen med i bloggvärlden.. Allting började nog 2016 när jag bjöds med på en så kallad “bloggresa” med ett gäng bloggare som jag aldrig träffat, därefter gick det i en hiskelig fart framåt! Observera att det här enbart är en bråkdel av ALLA magiska stunder som ägt rum dom senaste åren.

5. Träffa mitt livs kärlek

Teknisk sett träffades vi 6-7 år innan den berömda poletten föll ner, så att säga.. Visste att det var något speciellt med karln, men att det skulle visa sig att han var mitt livs kärlek hade jag givetvis ingen aning om.. I efterhand förstår jag dock inte hur jag kunde missa det med tanke på att han fanns med i mina tankar med jämna mellanrum under alla dessa år ifrån varandra.

6. Uppleva magiska somrar

Om sanningen ska fram har jag aldrig lyckats skapa magiska sommarminnen, fören dom senaste två åren.. Kanske beror det på att jag träffat mannen i mitt liv, men även att jag fått en annan syn på min kropp efter höftoperationen! Tidigare bestod somrarna till viss del av ångest över det där så kallade “extrakilot” som hindrade mig från att leva livet fullt ut.. Men numera kunde jag faktiskt inte bry mig mindre om något löjligt extrakilo, vilket fått mig att bli så mycket säkrare i min egna kropp!

7. Bo själv

Om ni följt min blogg längre än ett halvår vet ni att jag inte bodde själv så länge, men huvudsaken är att jag gjorde det.. Och nu när den punkten är checkad känner jag mig mer än 100% redo att bo med “någon” (..läs Grillsson haha) i resten utav livet. Anledningen till att jag ville bo själv var mest för att ha gjort det, med andra ord var det väl ingen större dröm för min del.

8. Gå modell på catwalk

Trodde aldrig att jag skulle få checka av den här punkten när den hamnade på min “bucketlist” i unga år.. Anledningen till min skeptiska inställning var såklart min längd på 168 cm som inte är tillräcklig i modellyrket.. Men trots detta fick jag gå hårmodell på catwalk under 2015, vilket var en riktigt häftig känsla! Önskar faktiskt att det händer fler gånger i mitt liv..

9. Åka racerbil på bana

Mantorp och racerbilar stämmer in perfekt på min bästa väns drömmar, men inte riktigt på mina – däremot måste jag erkänna att hennes enorma entusiasm smittade av sig så pass mycket att detta blev en punkt på listan.. Och när jag väl fick chansen att åka med ångrade jag inte en sekund av det – om man bortser från att min bästis inte var där med mig såklart..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

8 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.