SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK

Kvalitetstid med pappa..

Kvalitetstid med pappa..

Hej!

Jag bjöd pappa på en fika som tack för att han följde med mig till passmyndigheten idag.. Tydligen gick mitt pass ut i mars, men av någon konstig anledning hade jag fått för mig att det skulle gå ut i maj.. Så därför var pappa tvungen att “intyga” min identitet hos polisen. Kände mig ärligt talat som 12 igen haha.. Men ja, allt gick bra bortsett från att mitt foto blev hemskt! Och juste, det var såklart pappa som mumsade i sig den där smarriga pajen eftersom jag har sockerförbud i 3 veckor till.

fika

Efter några timmars kvalitetstid med pappa mötte jag upp Kristofer för att handla middag.. Vi bestämde oss för att köra på en riktig fredagsklassiker, nämligen tacos.. Och alldeles strax ska vi börja laga mat.. Eller ja, “laga” är väl ett starkt ord för att hacka grönsaker och steka köttfärs, men ni förstår nog vad jag menar.. Hoppas att ni får en minst lika mysig fredagskväll.

coop

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.