header design
EVENT / GALOR

Sthlm Beauty Week 19

Sthlm beauty week 19

Hej!

Jag spenderade hela dagen på Sthlm Beauty Week som gick av stapeln med dunder och brak på Musikaliska igår.. 🙂 Träffade supermånga intressanta företagare som hade grymma produkter till både hud, hår och naglar.. Gjorde även en behandling som jag ska berätta om lite senare, för nu tänkte jag nämligen lägga all fokus på dom märken som stack ut lite extra i mina ögon under gårdagen.. Många av dessa är även nyheter, vilket gjorde mig (om möjligt) ännu mer exalterad!

Först och främst fastnade jag för det här märket som hade underbara dofter på sina produkter.. Fanns bland annat en mist som doftade kokos med en touch av smördränkta popcorn haha! Sprayade såklart på mig misten som doftade hela dagen..

Sthlm beauty week - produkter

Det här märket hade shampo, balsam osv.. Hann dock inte prata så mycket med dom, men produkterna verkade grymma!

Sthlm beauty week - platin carlson

..och givetvis hann jag med en och annan spegelselfie när jag sprang förbi ANASTASIA som hade fullt upp med att sminka alla modeller som skulle visas upp på fashion showen som ägde rum senare på kvällen.. Orkade dock inte stanna till showen!

Sthlm beauty week - annabelle

Tänker ni också på skräckfilmen “Annabelle” nu? Det var ju min första tanke haha.. Men ja, dessa är olika mineralpuder..

Sthlm beauty week - wibo makeup

“WIBO” är märket som tilltalade mig allra mest – deras produkter doftar marshmallows, är pigmenterade och veganska.

Sthlm beauty week - platins & mediamamman

Mediamamman (..som ni måste spana in om ni inte redan gjort det) var också där – supermysigt att träffa henne igen!

Sthlm beauty week - skogen

“SKOGEN” är ett otroligt svensk hudvårdsmärke som fokuserar på att blanda i det bästa från våran natur i sina produkter..

Sthlm beauty week - skogen hudvård

Utöver dag- och nattkräm har dom även tagit fram en ansiktsmask som innehåller lite guld för ett glowigare slutresultat..

Sthlm beauty week - platin

Och ja, det var allt som jag hade att bjuda på i produktväg efter första dagen på Sthlm Beauty Week..🧡 Frågor på det?

Sthlm beauty week - dofta
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

7 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.