header design
MAKEUP / HUDVÅRD

CRYO-behandling för tightare armar..

CRYO

Hej!

Jag passade på att göra en så kallad “CRYO” för att få tightare armar när jag var på SBW igår.. Tyvärr hann dom enbart behandla ena armen, vilket gjorde mig orolig i efterhand.. Tänk om mina armar ser olika stora ut framöver? Borde kanske tvingat dom att göra bägge armarna på samma gång när jag tänker efter haha.. Men ja, dessvärre fanns det inte tid över.

CRYO behandling

Behandlingen i sig kändes behaglig.. Ena sekunden var det varmt och andra sekunden kallt! Om jag förstod det hela rätt skulle denna växlande temperaturprocess tighta till behandlingsområdet för en smidigare känsla, vilket uppenbarligen även syns redan efter ett dygn.. Pappa fick nämligen gissa vilken arm som behandlats medans jag stod med armarna rakt ut och han gissade rätt (utan någon betänketid alls) på första försöket. Med andra ord är jag väldigt positiv till denna behandling.

CRYO

..läs mer om dessa cryo-behandlingar HÄR!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

5 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.