WORKOUT

30 dagars träningsutmaning..

I samarbete med PRINCE FITNESS

Prince Fitness

Hej!

Jag har antagit en träningsutmaning för att komma in i ”gamet” efter min relativt stora höftoperation förra året.. Är ni redo för en 30 dagars träningsutmaning som kommer förändra mitt liv? Målet efter operationen är att kunna bli tillräckligt stark för att i bästa fall kunna springa igen.. Och därför kör jag denna utmaningen med Prince som är min nya personliga tränare.. Utöver 3 hårda PT-pass och 2 självständiga pass /vecka är det även nolltolerans på socker som gäller i en månad framöver!

KROPPSVÄRDE:

kroppsanalys

Dag 1 gjorde vi en check-up på alla mina kroppsvärden för att kunna ha någonting att jämföra med.. Och mina värden var faktiskt bättre än jag hade föreställt mig, även fast dom inte var jättebra! Om sanningen ska fram känns dock kroppsvikt och fettmängd minst viktigt att förändra för min del.. Däremot vill jag väldigt gärna förbättra min muskel- och vattenprocent.

30 dagars träningsutmaning

Träningen under allra första passet bestod bl.a av intervaller, squats och boxning.. Kändes superkul att utmanas ordentligt, kämpa hårt och pusha sina gränser.. Och nu är jag riktigt peppad på att köra järnet på gymmet dom kommande 30 dagarna! Hoppas att ni vill följa med mig på den här (..för mig) otroligt stora och viktiga resan mot en starkare kropp!

30 days challenge

30 dagars träningsutmaning..


10 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.