header design
MAKEUP / HUDVÅRD

MAKEUP: festival vibes..

MAKEUP: festival vibes..

Hej!

Jag har precis spelat in en riktigt cool sminkvideo som publiceras på min youtubekanal i nästa vecka.. Och nu sitter jag faktiskt helt utslagen i soffan med en skivad ananas på burk i högsta hugg – glömde nämligen äta lunch och är i akut behov av energi innan jag ska handla middag.. Grillsson och jag tänkte spendera fredagskvällen med att laga- och äta mat ihop, vilket är någonting som jag verkligen sett fram emot hela veckan.. Om ni har smakat hans mat så vet ni vad jag menar.

Vad tycker ni om resultatet av dagens sminkvideo förresten..? Med risk för att låta alldeles för självgod måste jag faktiskt erkänna att jag är imponerad av mig själv.. Och jag längtar så mycket tills ni får se denna video på min youtubekanal! (klick!) Extremt somriga makeuper med glitter som ger starka vibbar av festivaler, endorfiner och sena nätter är så jäkla coola..

MAKEUP: festival vibes..

Men ja, nu måste jag logga ut för att hinna möta upp min pojkvän och handla middag i tid.. KRAM

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

6 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.