header design
LIVET

Valborgsmässoafton 19

valborgsmässoafton 2019

Hej!

Jag spenderade min valborgsmässoafton med dessa coola människor i drottningholmsparken.. Och ärligt talat kändes det underbart att fira in maj utan att behöva smälla upp några “storslagna” planer.. Ibland är dom bästa planerna inga planer alls, om ni förstår vad jag menar? Tror många kan relatera till den stress som uppstår när man förväntas “ha kul” på högtider.

valborgsmässoafton 2019

*EXPECTATIONS VS REALITY*

valborgsmässoafton 2019

Kvällens “squad” bestod förövrigt av min pojkvän Kristofer, min bästa vän och hennes bättre halva.. 😉

valborgsmässoafton 2019

..ett gäng människor som det antagligen inte går att ha en tråkig stund med, om sanningen ska fram haha..

valborgsmässoafton 2019

Med andra ord hade vi en supermysig kväll med mycket glädje som avslutades med magiska fyrverkerier.

valborgsmässoafton 2019

Och ja, det var min valborgsmässoafton i stora drag – hoppas ni hade en minst lika mysig kväll..

valborgsmässoafton 2019
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.