header design
MODE

OOTD: Sportig version..

Inlägget innehåller adlinks / reklamlänkar

OOTD: Sportig version

Hej!

Idag står det gympass på schemat, vilket lär bli en utmaning med tanke på att jag vaknade upp med nackspärr.. Eller ja, egentligen är det inte riktig nackspärr, utan snarare en muskel som krampar och gör riktigt ont i höger axel.. Känns riskabelt att pressa min kropp när jag redan har ont.. Så därför bestämde jag mig för att skjuta upp dagens pass till imorgon istället, men en OOTD ska ni få i alla fall – trots mina ömma muskler haha..

platins ootd

OOTD består av en sportig t-shirt (klick!), keps (klick!), cykelshorts (klick!), FILA-sneakers (klick!) och en gymbag..

Ahjaj, nu måste jag avsluta det här inlägget för att värma en vetekudde till mina ömma muskler känner jag..

OOTD: Sportig version
Fotograf: Kristofer Grillsson
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.