header design
MODE

OOTD: gul culottebyxa

Inlägget innehåller adlinks / reklamlänkar

OOTD: gul culottebyxa

Hej!

Ikväll lanserar Indy Beauty nya produkter i sitt sortiment, vilket givetvis ska firas med ett spektakulärt event.. Och ni förstår nog inte hur lycklig jag känner mig som får äran att dela den här kvällen med alla på plats! Kameran kommer såklart gå varm så ni får ta del av denna lansering med oss i efterhand.. Tänkte även recensera några nyheter, om ni är intresserade utav det?

OOTD består av en ribbad body (klick!), gul culottebyxa, miniryggsäck (klick!) och svarta FILA-sneakers (klick!)

OOTD: gul culottebyxa

Ärligt talat är det här en ganska “annorlunda” look för min smak.. Trodde aldrig att jag skulle trivas i culottebyxa, tills jag faktiskt provade dessa. Om ni är sugna på några liknande så finns dom att hitta lite överallt. Vet dock inte om dom finns att köpa i gult någonstans? Min culottebyxa är nämligen köpt av ett modecenter som endast syr upp några enstaka exemplar..

Och ja, med det sagt så hoppas jag att ni får en minst lika mysig onsdagskväll som mig..

OOTD: gul culottebyxa
Fotograf: Kristofer Grillsson
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.