header design
LÄR KÄNNA MIG,  TIPS

LISTA: mina sommarplaner 2019

LISTA: mina sommarplaner 2019

I sommar vill jag få ut så mycket som möjligt, skapa minnen och leva ordentligt.. Egentligen är sommarplaner inte min grej, men jag tänkte ändå ge de ett försök.. Så därför vill jag bjuda på en lista över saker som jag vill göra under min sommar 2019! Och ja, enligt mig är det värdelöst att åka utomlands under landets varmaste månader, så därför är min längsta resa 55 mil..

babette

Vill göra en “favorit i repris” och avnjuta en god middag med Kristofer på Babette – deras pizzor är riktigt grymma.

sommarplaner 2019

Spendera några dagar med att fiska, grilla, bada i havet, åka traktor, plocka hjortron etcetera i mitt älskade norrland..

Bada, sola och bli sådär härligt solbränd nere vid bryggan.. Och kanske åka ut till en udde (..för att grilla) med båten?

sommarplaner 2019

Fika på färingsös bästa gårdscaféen, få glädjerus på grönan och fotografera coola OOTD’s i drottningholmsparken..

pride

Och slutligen vill jag skåla in- och fira PRIDE på allra bästa sätt med min pojkvän och mina närmaste vänner..

pride
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.