PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


MODE,  STARTKIT

STARTKIT: vårtrender 19

Inlägget innehåller adlinks / reklamlänkar

Jag känner att vi måste gå igenom årets typiska vårtrender eftersom värmen verkar vara här för att stanna. Ingen lär ha missat att några utav årets största trender är tracksuits, midjeväskor och pluffsiga sneakers.. Och givetvis är det här inte en stil som passar alla, men den passar definitivt mig som får grymma vibbar från modet som trendade under min uppväxt!

vårtrender 19

Träningsjacka “DELANNA” (klick!) // Chimi ACAI 008 mirror (klick!) // Body (klick!) // El detta track pants (klick!) // Midjeväska (klick!) // EVY daily UV face mousse 75 ml (klick!) // Läppglans med SPF (klick!) // FILA-sneakers (klick!)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.