header design
MODE

OOTD: Linne, rygga & cykelbyxor..

Inlägget innehåller adlinks / reklamlänkar

ootd

Hej!

Nu är jag tillbaka i storstaden efter en härlig påskhelg med god mat, gevärsskytte och promenader ute på landet. Lyckats få en rejäl solbränna också, med en extra stark betoning på “bränna” haaha.. Ärligt talat ser jag ut som en stopplykta i ansiktet.. Men men, som tur är täcker NYX foundation även dom värsta rodnaderna.. Rekommenderas till alla solbrännisar där ute!

ootd

Min OOTD består av solglasögon (klick!), linne (klick!), miniryggsäck (klick!), cykelbyxor (klick!) och sneakers (klick!)

platins ootd

Är hemma hos min pojkvän i skrivandets stund.. Vi har precis tagit en stor kopp kaffe, kollat på “the walking dead” och gjort upp planer för dagen.. Eller ja, om man ens kan kalla det för planer? Vi ska gymma, laga middag och kolla på GOT-avsnittet..

Vad vi ska äta till middag är dock oklart än så länge.. Kanske ska vi köra på tacos? Mmmm, eller någonting med olika ostar, pasta och något protein? Men ja, Kristofer är ju grym på mat (som ni säkert redan vet..) så oavsett lär det bli en god middag.

ootd

Nej, nu ska jag sluta babbla – känner att jag måste ut i det fina vädret för att bättra på min grymma solbrännan hahah..

platins ootd
Fotograf: Kristofer Grillsson
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.