header design
MODE

OOTD: Shorts, beanie och sneakers..

Inlägget innehåller adlinks / reklamlänkar

Hej älskade ni..

Äntligen är det varmt nog för att gå i shorts, linne och sneakers på stan.. Är ni lika exalterade som mig? Eller är det enbart jag som bli orimligt lycklig av sol och värme? Dagens planer är i alla fall att åka ut på landet för att fira påsk med Kristofers familj, vilket ska bli supermysigt! Känns härligt att få komma bort, grilla middag och umgås med människor jag tycker om.. Vad ska ni göra över påsk? Äta orimligt stora mängder godis kanske? Mmm, det ska nog jag göra i alla fall..

OOTD

Min OOTD fick bestå utav nya shorts, croppad polotröja, fashionabel beanie, miniryggsäck, sneakers och solglasögon..

platins

Mina coola solglasögon (klick!) är som sagt köpta på GLITTER – dom har verkligen superfina accessoarer det här året..

platins OOTD

Polon finns inte att köpa, men däremot finns mina shorts (klick!), miniryggsäcken (klick!) och FILA-skorna (klick!)..

platins OOTD

Och ja, mitt absoluta favoritarmbandsur (klick!) finns fortfarande kvar i mockbergs sortiment, ifall ni undrar..

platins OOTD
Fotograf: Kristofer Grillsson
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry


En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.