header design
RESTAURANGER / CAFÉER

Flippin’ Burgers

Flippin' burgers

Hej älskade ni..

Jag sitter i en bil mot landet i skrivandet stund, men medans vi åker tänkte jag bjuda på några bilder. Igår bestämde jag mig nämligen för att bjuda ut Kristofer på middag, främst för att han hjälpt mig mycket i mitt jobb.. Och vi gick till en utav våra absoluta favoritrestauranger, nämligen Flippin’ Burgers som gör godast hamburgare och även milkshakes i hela storstaden.

Flippin' burgers

Och ja.. Tror inte att jag behöver säga så mycket mer än så, mitt lyckliga ansiktsuttryck får nog tala för sig själv hahah..

Flippin' burgers

Kristofer tog en enkel “SNS” och en dubbel cheeseburgare, medans jag körde på en “B.C.P” som var riktigt god! Till det drack vi en varsin öl för ovanlighetens skull. Annars föredrar jag ju deras smarriga milkshakes – “strawberry cheesecake” är godast!

Flippin' burgers
Fotograf: Kristofer Grillsson
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.