MODE

OOTD: Black with red stripes

Inlägget innehåller adlinks / reklamlänkar

platins

Godmorgon älskade ni..

Jag hade en supermysig kväll med min bästa vän igår, men mer om det ska ni få höra senare.. För nu tänkte jag bjuda på dagens OOTD som består av mina absoluta favoritplagg för tillfället.. Toppen är köpt på ett modecenter och finns därmed endast i några fåtal exemplar, så även byxorna. Men solglasögonen och mini-ryggsäcken finns däremot att köpa i butik..

platins

Dessa coola solglasögon (klick!) hittar ni på GLITTER och min mini-ryggsäck (klick!) finns att köpa på UR&PENN..

platins

Om ni är på jakt efter nå’ liknande toppar med ”textremsa” finns dessa HÄR (klick!) och även HÄR (klick!) på nelly.com..

platins

Och om ni letar efter ganska lika byxor med röda ”stripes” på vardera sida finner ni dom HÄR (klick!) på campadre..

platins

Fotograf: Kristofer Grillsson


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.