header design
EVENT / GALOR

Galapremiären av SIVANDIVAN

Sivandivan film

Hej älskade ni..

Galapremiären av SIVANDIVAN gick av stapeln med dunder, bubbel och brak på Filmhuset igår.. I minglet fanns många kända skådespelare, sångare och även min bästa vän.. Minns ni henne? Var ett bra tag sedan hon syntes i min blogg.. Eller ja, rättare sagt var det evigheter sedan ni såg henne! Men ja, vi var i alla fall på galapremiären av en sprillans ny rulle ihop.

Sivandivan film

Filmen SIVANDIVAN innehåller en perfekt mix av humor, glädje och sentimentalitet.. Siv Wennberg är en riktig järnlady med en personlighet i världsklass. Att få en tillbakablick i hennes händelserika liv kändes väldigt speciellt. Hennes envishet är säkert någonting som många kan relatera till, inte minst jag själv. Mitt betyg är 5/5platinisar” för en helt fantastisk film.

Sivandivan film

Kvällens OOTD bestod av en gul polo, svart byxa, teddyjacka, solglasögon, mini-ryggsäck och mina nya FILA-sneakers..

Sivandivan film

#BESTFRIENDSFOREVER

Sivandivan film

Johanna körde på en jeans-hängselbyxa (som satt riktigt snyggt på henne..) med vit tubtopp, axelremsväska och sneakers.

Sivandivan film
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.